Pianisti Lassi Kouvo - bio

etusivu|kokoonpanot|keikat|kuuntele|bio|yhteystiedot

Pianisti Lassi Kouvo aloitti instrumenttinsa parissa 6-vuotiaana. Hän opiskeli pianonsoittoa Vakka-Suomen musiikkiopistossa vuosina 1995-2005 ja Turun konservatoriossa vuosina 2005-2008. Lassi valmistui pop/jazz-musiikkipedagogiksi Metropolia ammattikorkeakoulusta keväällä 2013. Hän täydensi opintojaan klassisen musiikin osalta Lahden konservatoriossa, josta valmistui muusikoksi 2015. Hänen opettajiaan ovat olleet muun muassa Mikael Jakobsson, Jussi Fredriksson, Markus Niittynen, Joonas Pohjonen, Antti Hotti ja Tarmo Järvilehto.

Syksyä 2012 Lassi vietti New Yorkissa saatuaan taiteilijaresidenssin Varsinais-Suomen taidetoimikunnalta. Hän on toiminut tuntiopettajana Pop & Jazz Konservatorissa vuodesta 2013 ja Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistossa vuodesta 2014 lähtien.

Lassi esiintyy paitsi isännöimillään jazzklubeilla Papa Albertissa, myös soolopianistina ja muissa kokoonpanoissa eri yhteyksissä. Jazzkeikkoja Lassi on soittanut muun muassa Pori Jazzeilla, April Jazzeilla, Rytmihäiriöklubilla Juttutuvassa, Koko Jazz Clubilla, Birdlandissa, Sture Jazz Barissa, Storyvillessä, Monkissa Turussa ja Paapan kapakassa Tampereella. Lassin soittoa voi myös kuulla kitaristi ja säveltäjä V-M Kimasen 2014 julkaistulla albumilla Sunday Game, jolla soittavat myös Joonatan Rautio, Markus Ketola, Hannu Rantanen, Kalevi Louhivuori ja Sami Koskela.